Vissza

Kalypse - Méretre szabott, stílusos búvárruhák

Kalypse - Méretre szabott, stílusos búvárruhák


Kalypse

Egyedire vágysz? Nem szeretnél tömegcikket?  Vagy méreteid alapján nem találsz tökéletesen passzoló búvárruhát?
 

Akkor a Kalypse ruháit neked találták ki! Egyedi, exkluzív, méretre szabott neoprén nedvesruhák!

A francia Kalypse cég kiemelkedő minőségű ruhákat varr, melyek kifejezetten a vizes sportok kedvelőinek készülnek,
legyen szó búvárkodásról, kitesurf-ről vagy úszásról.
Minden darab egyedi, a kiváló stílust, a teljesítményt és a kényelmet szolgálja.

 

A Kalypse egyedülálló márka, mely a dizájnra és az innovációra helyezi a hangsúlyt. Termékeiket a francia formatervezés és a modern gyártási technikák kombinációja alkotja meg, kihasználva exkluzív 3D tervezőeszközeiket és a legkorszerűbb gyártási folyamatokat

Franciországban készülnek

Kalypse tulajdonképpen szinonímája a kiváló minőségnek, hisz minden egyes ruha teljesen mértékben kézzel készül Franciaországban, Montpellier városában. A nedvesruha kialakítása a Kalypse és a búváripar szakértői, köztük professzionális búvárok és oktatók közötti tartós, együttműködő partnerség eredményeként született meg. A 100%-ban ellenőrzött gyártási folyamataink szigorú minőségbiztosítási eljárásokkal működnek, lehetővé téve számukra, hogy 3 éves garanciát nyújtsanak ügyfeleiknek.

 

 

Dizájn

« Mi a művészet, ha nem az, hogy a formák stílussá alakulnak? » JEAN-LUC GODARD
Egyedülálló művészet – Minden Kalypse búvárruha tökéletesen passzol és követi mind a női, mind pedig a férfi test idomait.
A kreatív dizájnért felelős részleg kutatások során kifejlesztette, hogy a természetes vonalak mellett, szabással és színekkel hogyan lehet maximális eleganciát kölcsönözni a ruhának. Így a Kalypse minden egyes darabja olyan egyedülálló megjelenést kapott, melyet eddig még sehol nem láttunk az iparágban. A Kalypse kezei alól olyan ruhák kelnek életre, mely magában foglalja a tökéletes megjelenést, a stílusos dizájnt és a kreativitást.

 

 

Egyedülálló 3D Szoftver

A Kalypse innovatív fejlesztésének köszönhetően tudja hogyan használja a méretvételezést követően az egyedi paramétereket, így az elkészült ruha tökéletesen passzol és kényelmes viselet. Ez a technológia optimális hővédelmet és nagy mozgásszabadságot biztosít a ruha viselőjének sportolás közben. Mindez az exkluzív 3D-s szoftvernek köszönhető, mely lehetővé teszi a tervezőknek, hogy a vásárló minden paraméterét ötvözzék az egyedülálló dizájnnal.

 

 

Méretre szabott

A Kalypse búvárruha egyedileg szabott és varrt, a ruha minden darabja számozott, így követhető végig a gyártási folyamatok alatt.
Kalypse ügyfélközpontú berendezkedése lehetővé teszi, hogy a vásárló a legapróbb részletekig formálhassák az általuk kiválasztott modellt, beleértve a ruha és a varrás színeit, egyes részeken a neoprén vastagságát is.

 

A szabás művészete

A ruha minden egyes alkotóeleme egyedileg méretezett és kiváló minőségű neoprénből (szintetikus gumi) kiszabott, így optimális hővédelmet biztosít, hisz tökéletesen illeszkedik, kevés víz folyik be, amit könnyen felmelegít a test, nem áramlik ki és be sehol. Emellett nagy mozgásszabadságot ad, hisz nem szorít, nem túl sok vagy kevés az anyag az egyes részeken.
A fejlett digitális szabástechnika garantálja, hogy minden egyes darab a lehető legmagasabb precizitással készüljön el.

 

 

Kontrollált, kézzel készített Ragasztás és varrás

A Kalypse szárazruhák minőségét a kifinomult kézműves technikák garantálják, melyek a gyártás minden folyamatát végigkísérik. Az elsődleges és egyben legkritikusabb lépések a ragasztás és varrás, amikor először összeáll a Kalypse ruha.
A Kalypse új levegőnyomás-szabályozó rendszert használ a ragasztó hatásának optimalizálása és a légbuborékok elkerülésének érdekében
.

A nedvesruha tervezés és gyártás terén szerzett sokéves tapasztalat pedig kivételes overlock varrásminőséget eredményezett, amely megtalálható az összes Kalypse terméken.

 

  

 

https://www.kalypse.fr/wp-content/uploads/2016/03/kalypse-image-collection.jpg

THE COLLECTION

 

2019. Május 16.